Menu

Diner in het weiland

We hebben helaas moeten besluiten het diner te verplaatsen wegens te weinig aanmeldingen. We vinden het ontzettend jammer, maar we hebben het diner verplaatst naar 18 & 19 juni 2021! Wat wie wil er nou niet genieten van een heerlijk diner onder de dan hopelijk zomerse zon? Volg ons op Instagram of Facebook voor meer informatie!

Als feestelijke opening van Thuis Trouwen organiseren we een diner tussen de schapen! Ben jij erbij?

Je bent vrijdag 18 of zaterdag 19 september 2020 van harte welkom om gezellig met ons te dineren in het weiland. De locatie voor dit evenement is bij Willeke thuis, in het weiland naast de boerderij van haar ouders nabij Sandfirden (Friesland)!

Wat je kunt verwachten? Een luxe 4-gangen diner verzorgd door private Chef Tjitze van der Dam, geserveerd in een gestylde entourage tussen de schapen. De verschillende gangen worden bereid met streekproducten. Dat alles wordt begeleid met een stukje akoestische muziek, verzorgd door het lokale ensemble AnnA. En dat allemaal op gepaste afstand!

Het leukste van alles? Na een heerlijk verzorgde avond kun je rollend naar bed, want wij bieden deze bijzondere beleving voor 12 geluksvogels aan in combinatie met een overnachting in de Bed and Breakfast van Willeke haar ouders, B&B Ûnder de Wol!

Met dit eerste evenement willen we laten zien hoe een ‘thuis trouw’ setting eruit kan zien. Hoe leuk dat het dan ook nog mijn eigen thuis is!

Willeke Hoekstra

Het idee achter dit evenement? We wilden altijd al eens een diner midden in de natuur realiseren. Bovendien kunnen we mensen op deze manier een eerste kennismaking geven met Thuis Trouwen. De setting die we creëren in het weiland, zou namelijk net zo goed een setting kunnen zijn voor een bruiloft in je eigen achtertuin of weiland. Daarnaast kan iedereen in tijden van Corona wel een bijzondere avond uit gebruiken, nu er zo veel is wat geannuleerd wordt. Kortom genoeg reden om jou een heerlijk avondje uit te bieden!

Wij zorgen voor een stretchtent, heaters, genoeg kleedjes en verwarmende borrels. Trek uiteraard wel wat warms aan, het kan natuurlijk afkoelen op een nazomeravond in september.

De tarieven
– 4-gangen diner € 75,- per persoon, exclusief drankjes
– Wijnarrangement met bijpassende wijn bij elke gang € 30,-
– All-in prijs: 4-gangen diner inclusief wijnarrangement, één overnachting mét ontbijt € 165,- per persoon

De tickets vind je hier.

De data en tijden:
Vrijdag 18 september
18:00 – 21.30 uur
Zaterdag 19 september
18.00 – 21.30 uur 

De voorwaarden:
– Na reservering, vragen we jou de betaling per bank over te maken om je reservering te bevestigen. 
– Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt, als je niet gefotografeerd wilt worden, geef dit dan aan bij de organisatie. 
– Je mag het evenement alleen bezoeken als je niet ziek bent, niet verkouden bent en niet hoest.
– Tijdens het evenement blijf je op 1,5 meter afstand van de andere gasten (die niet tot jouw huishouding behoren). 
– Je kunt kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aankomst.
– Het tarief van het arrangement met overnachting is op basis van 2, 3, of 4 personen per kamer en excl. € 1,25 p.p. toeristenbelasting.

Samenwerking
Dit diner wordt gerealiseerd in samenwerking met onze private chef Tjitze van der Dam, tent & materialen van Spijkerman, styling mét de meest mooie bloemen creaties van Blooming en muziek van ensemble Anna!