Menu

Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner of partij die jullie kan ondersteunen bij de realisatie van jullie thuisbruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met een fijn team aan leveranciers zorgen we dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Hieronder vertellen we jullie graag wat meer over ons.

Gouden Duo

Wij zijn Eline en Willeke, twee wedding professionals die graag jullie thuis locatie omtoveren tot trouwlocatie en alles tot in de puntjes organiseren en stylen. Samen met ons team maken wij jullie dag compleet. Zo stellen wij graag een gepersonaliseerd pakket voor jullie samen en werken we zo toe naar jullie droombruiloft!

Onze specialiteiten

Eline en Willeke zijn samen in 2020 begonnen met Thuis Trouwen, daarnaast werken ze ook samen aan Weddingplanners at Work en Eventmanagers at Work en runnen ze nog een scheurkalender: De Wij Gaan Trouwen Scheurkalender. Met inmiddels behoorlijk wat jaar ervaring, weten ze als geen ander hoe je van je thuisbruiloft een droombruiloft maakt.

Eline: ”Willeke zit altijd vol ideeën en is het creatieve brein achter Thuis Trouwen. Terwijl ze een van haar eerste bruiloften in 2018 deed, een thuisbruiloft, zag ze een volledig concept samenkomen: Thuis Trouwen. ”Het is zó anders dan een bruiloft op een bestaande trouwlocatie. Je bent door het inzetten van jullie unieke, ongewone locatie in staat om een volledig eigen bruiloft neer te zetten.” Sfeer creëren op een bruiloft is volgens Willeke (dame met pony) één van de belangrijkste aspecten waar ze graag als stylist aan bijdraagt. Met onze unieke stylingitems en oog voor detail weten we iedere thuisbruiloft persoonlijk en bijzonder te maken. We toveren jullie locatie graag om tot droomlocatie!”

Willeke: ”Eline is de draaiende motor achter Thuis Trouwen, ze is erg sterk in het structureren van de volledige organisatie. Heeft altijd een helikopterview en is betrokken en begaand op alle aspecten, waardoor ze een ontzettend goede weddingplanner is. Timemanagement en het houden van overzicht is simpelweg haar tweede natuur. Haar structuur en overzicht in combinatie met mijn creativiteit maakt ons een gouden team. ”

Liefde, transparantie en een relaxte vibe staan bij ons voorop

Als weddingplanners is ons aandeel in jullie dag natuurlijk behoorlijk aanwezig. Net als dat het voor jullie als bruidspaar belangrijk is, vinden wij het ook een van de belangrijkste zaken om op één lijn te zitten. We hebben daarom hieronder onze drie pijlers uitgewerkt. Drie kernwaarden die voor ons heel belangrijk zijn in het werken met elkaar, met onze leveranciers en met jullie als bruidspaar:

  1. Liefde: wij werken vanuit liefde. Met elkaar, met onze leveranciers en met jullie. Teamwork, een goede omgang met elkaar en plezier staan hierbij centraal.
  2. Transparantie: we werken vanuit een open houding. Alles wordt met elkaar gedeeld. We zijn transparant in het delen van informatie, kosten, onzekerheden en problemen met elkaar. Door eerlijk te zijn is er ruimte voor vertrouwen, wat resulteert in het beste resultaat.
  3. Relaxte vibe: een relaxte sfeer is de beste sfeer. Uiteraard op de bruiloft zelf, maar ook tijdens de weg ernaar toe. Dit realiseren wij door op tijd actie te ondernemen en realistisch & ruim te plannen.

Komt dit overeen met jullie visie? En zijn jullie nieuwsgierig naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wij wel! Middels een vrijblijvend eerste gesprek bekijken we graag alle mogelijkheden.

We kijken uit naar jullie bericht!

Eline & Willeke