Menu

Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner of partij die jullie kan ondersteunen bij de realisatie van jullie thuisbruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met een fijn team aan leveranciers zorgen we dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Hieronder vertellen we jullie graag wat meer over ons.

Het gouden Team

Wij zijn Eline en Willeke, twee enthousiaste dames die graag jullie thuis locatie omtoveren tot trouw locatie en alles tot in de puntjes organiseren en stylen. Samen met ons team maken wij jullie dag compleet. Zo stellen wij graag een passend pakket voor jullie samen en gaan wij graag samen met jullie aan de slag om jullie thuisbruiloft te realiseren.

Onze specialiteiten

Eline: ”Willeke zit altijd vol ideeën en is het creatieve brein achter Thuis Trouwen. Ze werkt al drie jaar als weddingplanner en stylist en heeft daarmee al veel mooie bruiloften mogen verzorgen. Sfeer creëren op een bruiloft is volgens Willeke één van de belangrijkste aspecten waar ze graag als weddingplanner en stylist aan bijdraagt. Met haar oog voor detail en ideeën weten we iedere thuislocatie om te toveren tot droom locatie.”

Willeke (dame met pony): ”Eline is de gestructureerde van ons twee, een betere combinatie konden we zelf dus niet bedenken, haha! Eline heeft ook ervaring met het organiseren van evenementen, waardoor we elkaar goed weten te ondersteunen. Eline werkt momenteel naast Thuis Trouwen als Project Management bij Centraal Boekhuis, waar ze medeverantwoordelijk is voor een groot IT project. Timemanagement en het houden van overzicht is simpelweg haar tweede natuur. Ze is super goed in het aan elkaar knopen van losse eindjes. Haar structuur en overzicht in combinatie met mijn creativiteit maakt ons een gouden team. ”

Liefde, transparantie en een relaxte vibe staan bij ons voorop

Als weddingplanners is ons aandeel in jullie dag natuurlijk behoorlijk aanwezig Voor jullie als bruidspaar en voor ons het daarom belangrijk om op één lijn te zitten. We hebben daarom hieronder onze drie pijlers uitgewerkt. Drie kernwaarden die voor ons heel belangrijk zijn in het werken met elkaar, met onze leveranciers en met jullie als bruidspaar:

  1. Liefde: wij werken vanuit liefde. Met elkaar, met onze leveranciers en met jullie. Teamwork, een goede omgang met elkaar en plezier staan hierbij centraal.
  2. Transparantie: we werken vanuit een open houding. Alles wordt met elkaar gedeeld. We zijn transparant in het delen van informatie, kosten, onzekerheden en problemen met elkaar. Door eerlijk te zijn is er ruimte voor vertrouwen, wat resulteert in het beste resultaat.
  3. Relaxte vibe: een relaxte sfeer is de beste sfeer. Uiteraard op de bruiloft zelf, maar ook tijdens de weg ernaar toe. Dit realiseren wij door op tijd actie te ondernemen en realistisch & ruim te plannen.

Komt dit overeen met jullie visie? En zijn jullie nieuwsgierig naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wij wel! Middels een vrijblijvend eerste gesprek bekijken we graag alle mogelijkheden.

We kijken uit naar jullie bericht!

Eline & Willeke