Menu

Mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden bij Thuis Trouwen?

Wij toveren jullie thuis locatie graag om tot een droom locatie en daarnaast verzorgen we de complete organisatie van jullie dag tot in de puntjes! Welke mogelijkheden zijn er bij ons? We stellen onze dienstverlening altijd in overleg samen met jullie. Dit hangt namelijk volledig samen met jullie wensen. Een mogelijke invulling van onze werkzaamheden ziet er als volgt uit:

  • Het bedenken en creëren van een totaal & persoonlijk concept;
  • Het samenbrengen van de leukste trouwleveranciers;
  • De volledige organisatie (wedding planning);
  • Tent, meubilair en alle andere (bloem)styling;
  • Technische voorzieningen en andere nodige faciliteiten;
  • Artwork & verdere vormgeving (van uitnodigingen, singing tot menukaartjes);
  • Het verzorgen van de dranken;
  • Het regelen van het leukste personeel op jullie dag.

Mogelijk hebben jullie zelf al trouwleveranciers of het personeel geregeld. Dan laten we deze natuurlijk achterwege in ons pakket. Nogmaals, we stellen een pakket volledig samen op basis van jullie wensen!

Fotografie: Anouk Wubs

Ons team bij jullie thuis

We komen graag bij jullie thuis om alles te regelen voor jullie droombruiloft. Maar wel onder de voorwaarde dat jullie je ook thuis voelen bij ons! 😉 Een gevoel wat meestal tijdens het kennismakingsgesprek al aanwezig is, of niet. Nieuwsgierig?

In de aanloop naar de bruiloft toe overleggen we veel met jullie over de invulling en organisatie van jullie dag en kunnen jullie alles bijhouden rondom jullie bruiloft op een persoonlijke trouwpagina die we voor jullie aanmaken. Waar we op de dag zelf verwachten dat jullie je alleen bezig houden met elkaar en het genieten van alles wat er die dag op jullie af komt. Wij regelen, samen met ons team, de rest!

Thuis Trouwen - weddingplanners
Fotografie: Marleen Annema

Trouwen is maatwerk, onze pakketten ook

Aangezien iedere bruiloft anders is, werken we niet met standaard pakketten. Onze offertes voor volledige pakketten beginnen vanaf € 10.000. Benieuwd wat jullie wedding wishlist ongeveer zou kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag een indicatie. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek volgt een specifieke offerte.