Menu

thuis trouwen

Overwegen jullie thuis of op een andere ongewone locatie te gaan trouwen?

Hebben jullie zelf een grote tuin, weiland of schuur en zou dit het perfecte decor zijn voor jullie bruiloft? Willen jullie trouwen op een ongewone plek zoals in het bos waar jullie je eerste date hadden? Of is er een vakantiehuis van een familielid waar jullie de dag willen vieren? Now we’re talking. Wij helpen jullie graag met het realiseren van jullie droombruiloft, op jullie unieke (thuis) locatie! Zo dragen we zorg voor de volledige organisatie en toveren we graag de door jullie gekozen plek om tot ware trouwlocatie.

Geen trouwlocatie heeft zoveel magie als je eigen achtertuin.

Willeke hoekstra

Het idee om thuis te trouwen begint vaak al voordat je verloofd bent. ”Als we ooit gaan trouwen, dan het liefst op deze plek!” Een plek die een bijzondere waarde voor jullie heeft en waar waarschijnlijk nog niemand eerder is getrouwd. Daarnaast is het een plek waar jullie geen rekening hoeven te houden met op- en afbouw tijden, die bepaal je namelijk lekker zelf. Redenen genoeg om op deze plek de liefde te vieren! Dat snappen wij als geen ander.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image8-1024x683.jpeg
Fotografie Tales of Tomorrow

Een thuis bruiloft heeft iets magisch. Het omtoveren van een tuin, schuur, weiland of camping tot trouwlocatie is alleen al zo’n ontzettend mooi proces! Het mooiste moment vinden wij het zien van jullie gezichten wanneer alles af is. We kunnen ons geen betere beloning wensen.

Het feest kan beginnen

Het feest begint al tijdens het eerste gesprek bij jullie op locatie. Dan gaan we samen brainstormen over de mogelijkheden in jullie achtertuin, vakantievilla in Italië of het weiland in combinatie met de kas van je ouders. Want er zijn zo veel mogelijkheden wanneer je zelf je trouw locatie creëert!

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passend concept. Hierin bepalen we de stijl en de sfeer van jullie bruiloft, is er een match? Dan gaan wij aan de slag met een mooi voorstel voor passende leveranciers, styling en invulling van het programma!

Wij van Thuis Trouwen, regelen het voor jullie

Als jullie voor een vrij volledige bruiloft gaan, dan zijn jullie er waarschijnlijk al achter gekomen dat er heel wat komt kijken bij zo’n thuis bruiloft! En laat dat nu juist de reden zijn waarom je Thuis Trouwen ingeschakeld. Wij hebben ervaring en nemen graag al jullie zorgen uit handen.

Met een team aan professionals regelen we alles, in de aanloop naar jullie dag toe, op de dag zelf en zelfs na afloop. Van het opbouwen van de tent, tot het schoonmaken van de toiletten en van het regelen van stroom en geluid tot aan de communicatie met jullie gasten als wedding planner. Wij regelen het! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jullie uitgerust aan jullie dag beginnen en tijdens de grote dag alleen tijd hebben voor elkaar en genieten van alles.

Wij vinden het belangrijk dat jullie uitgerust aan jullie trouwdag beginnen en alleen tijd voor elkaar hebben en genieten van alles.

Eline de groot

Overwegen jullie om alles tóch zelf te organiseren en uitvoeren? Laat ons jullie dan in ieder geval vrijblijvend advies geven of laat je helpen door de scheurkalender die we hebben geschreven!

Wij gaan Trouwen – de scheurkalender helpt jullie in de voorbereiding naar jullie grote dag toe met veel trouwinspiratie, organisatie tips, opdrachten, foto’s quotes en gedichten. De perfecte manier om goed voorbereid te zijn en alle rust te nemen om volledig te genieten van de aanloop naar jullie bruiloft toe.