Menu

Portfolioshoot dag

Ben jij een trouwfotograaf en wil je graag je portfolio uitbreiden? Dan hebben wij een toffe kans voor je! 

Wij organiseren zondag 16 mei 2021 namelijk een Portfolioshoot dag, in samenwerking met Anouk Wubs Photography. Een perfect gestylde locatie, leuk bruidspaar met de mooiste outfits, een prachtige taarttafel van Saakje, diner setting en ceremonie locatie die je zo van Pinterest kan plukken.

Naast deze toffe scène die wij voor jou creëren is Anouk er om haar tips en tricks met jou te delen. We beginnen de portfolioshoot dan ook met een korte workshop van Anouk. In ongeveer een half uur laat ze je zien hoe zij contact legt met een bruidspaar en deelt ze haar kennis over het fotoshooten. Uiteraard is er ruimte om vragen aan haar te stellen, waarna jij los kan om alles gelijk in praktijk te brengen. Tijdens de shoot loopt Anouk rond om je nog meer tips te geven. Kortom, een kans die je niet wilt missen als (beginnend) trouwfotograaf!

De Portfolioshoot dag vindt plaats op een unieke locatie; de Bamboo Lodge op het Suiker Terrein in Groningen. Een nog vrijwel onbekende (trouw)locatie, wat aanvoelt als een stukje Bali in Groningen. Uiterst geschikt voor een festivalbruiloft, met veel groen, houtaccenten. Wij hebben dan ook een Festival thema gekozen voor de styling van deze shoot. Wat betekent dat wij een festival bruiloft nabootsen en daarbij verschillende settings creëren in dit sfeertje, zoals een ceremonie-opstelling, een mooie diner tafel en taart tafel.

Daarnaast hebben we een super leuk stel gevonden (Freek en Sanne) die voor een dag in het huwelijksbusje stappen. Zij nemen zelfs hun geweldige camperbus mee (ook te volgen op Insta: Red Hot Chili Camper).

De Red Hot Chili Camper van Freek en Sanne

Genoeg mooie plekken om foto’s te schieten en je portfolio uit te breiden met verschillende foto’s dus! 

Ben je nu al enthousiast?

Deze portfolioshoot dag is voor jou als:

 • Je te gekke beelden wilt toevoegen aan je portfolio.
 • Je je netwerk wilt uitbreiden met andere trouwleveranciers en fotografen.
 • Je al je vragen wilt stellen aan een ervaren professional.
 • Je graag spontane foto’s van bruidsparen wilt schieten.
 • Je meer ervaring wilt opdoen.

Deze dag is een goede investering om je portfolio en je business een boost te geven. Vooral nu je misschien minder nieuwe foto’s toe kan voegen dan anders! 

Nog even alle praktische informatie op een rij: 

 • Je kan 2 uur lang foto’s schieten;
 • Er is genoeg ruimte om 1,5 meter te waarborgen bij de Bamboo Lodge in Groningen;
 • Met een compleet team aan de leukste trouwleveranciers;
 • Netwerken met ander fotografen;
 • Koffie & thee is inbegrepen;
 • Er is een ochtend en een middag shift (mocht je een voorkeur hebben voor een bepaald dagdeel, laat het ons dan weten);
 • De foto’s mag je volop gebruiken op je social media en website onder vermelding van de leveranciers;
 • Gratis parkeren is mogelijk.

Tijdens deze dag zal je in kleine groepjes rouleren tussen de verschillende settingen, zodat er veel afwisseling is en je kan oefenen met verschillende omgevingen. Het bruidspaar zal ook rouleren waardoor je genoeg tijd hebt om hen op de foto te zetten.

Maak deze ervaring met ons mee voor maar

€185 excl btw

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een extra bak met ervaring, een hoop nieuwe toffe foto’s, een groter netwerk aan fotografen en trouwleveranciers en niet te vergeten veel nieuwe energie om die nieuwe opdrachten binnen te halen! 

Kortom, een leuke investering die zich snel terug verdiend. 

Een eerdere styled shoot in samenwerking met Anouk Wubs

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@thuis-trouwen.com.

We zien je graag zondag 16 mei op het Suiker Terrein!

No Comments

  Leave a Reply