Menu

thuis trouwen

Hebben jullie zelf een grote tuin, weiland of schuur en zou dit het perfecte decor zijn voor jullie bruiloft? Now we’re talking. Wij helpen jullie graag met het realiseren van jullie droombruiloft, op jullie unieke locatie thuis! Zo dragen we zorg voor de volledige organisatie en toveren we graag locaties om.

Geen locatie is zo uniek als je eigen achtertuin.

Willeke hoekstra

Het idee om thuis te trouwen begint vaak al voordat je verloofd bent. ”Als we ooit gaan trouwen, dan het liefst op deze plek!” Een plek die een bijzondere waarde voor jullie heeft en waar nog niemand eerder is getrouwd. Daarnaast is het een plek waar jullie geen rekening hoeven te houden met op- en afbouw tijden, die bepaal je namelijk lekker zelf. Redenen genoeg om op deze plek de liefde te vieren! Dat snappen wij als geen ander.

Fotografie Tales of Tomorrow

Een thuis bruiloft heeft iets magisch. Het omtoveren van tuin tot trouwlocatie is alleen al zo’n ontzettend mooi proces! Het mooiste moment vinden wij, het zien van jullie gezichten wanneer alles af is. We kunnen ons geen betere beloning wensen.

Het feest kan beginnen

Ons gezamenlijke feestje begint al bij ons eerste gesprek bij jullie op locatie. Samen brainstormen over de mogelijkheden in jullie achtertuin, vakantievilla in Italië of het weiland in combinatie met de kas van je ouders. Want er zijn zo veel mogelijkheden, wanneer je zelf je trouwlocatie creëert!

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passend concept. Hierin bepalen we de stijl en de sfeer van jullie bruiloft, een match? Dan gaan wij aan de slag met een mooi voorstel voor passende leveranciers, styling en invulling van het programma!

Wij regelen het

Mogelijk denk je: ”Pfff, er komt toch wel heel wat kijken bij zo’n thuis bruiloft!”. En laat dat nu juist de reden zijn waarom je ons hebt ingeschakeld. Wij hebben ervaring en nemen graag al jullie zorgen uit handen.

Met een team aan professionals regelen we alles, in de aanloop naar jullie dag toe, op de dag zelf en zelfs na afloop. Van het opbouwen van de tent, tot het schoonmaken van de toiletten, van het regelen van stroom en geluid tot aan de communicatie met jullie gasten als wedding planner. Wij regelen het! Wij vinden het namelijk belangrijk, dat jullie uitgerust aan jullie dag beginnen. En tijdens de grote dag alleen tijd hebben voor elkaar en het genieten van alles.

Wij vinden het belangrijk dat jullie uitgerust aan jullie trouwdag beginnen en alleen tijd voor elkaar hebben en het genieten van alles.

Eline de groot

Overwegen jullie om alles tóch zelf te organiseren en uitvoeren? Laat ons jullie dan in ieder geval vrijblijvend advies geven.

We zijn bezig met het schrijven van een blog met daarin 7 Tips Wanneer je gaat Thuis Trouwen en zijn daarnaast bezig met het ontwikkelen van een Trouw Scheurkalender waarin we je meenemen in de wereld van trouwen! Meld je direct aan voor de pre-order lijst. Uiteraard mag je voor vragen en tips ook altijd contact met ons opnemen! We helpen jullie graag verder.

TROUWEN OP ANDERE LOCATIES