Menu

Waarom huur je een weddingplanner in?

Kiezen jullie ervoor om alle facetten van je bruiloft zelf te organiseren, om kosten te besparen? Of bespaar je juist kosten en daarmee veel stress en zorgen met het in de hand nemen van een weddingplanner? 

Wat regelt een weddingplanner?

Alles organiseren voor de bruiloft kost veel werk. Voor sommige mensen een heerlijke taak, voor anderen een last. Om het organisatietraject optimaal te laten verlopen en jezelf een hoop tijd en dus geld te besparen kun je een weddingplanner inschakelen. 

Het proces om de juiste trouwleveranciers te vinden kan namelijk een langdurige zijn. Er zijn zoveel keuzes die op jullie af gaan komen. Bovendien is dit waarschijnlijk de eerste keer dat je de bruiloft vanaf de achterkant organiseert. Een weddingplanner heeft al een heel bestand aan trouwleveranciers die hij/zij jullie kunnen tippen. Daarnaast weet hij/zij van de hoed en de rand wat de knelpunten van een gemiddelde bruiloft zijn, zodat hij/zij jullie optimaal kan adviseren.

FotograafL
Fotograaf: emilyrosalia

Ten slotte hoef je geen vriend/vriendin of familielid op te zadelen met de nadelige kant van ceremoniemeesterschap, want op de dag zelf brengt dit veel stress met zich mee. Daardoor is de kans groot dat diegene niet volledig van de dag kan genieten, en dat is zo zonde. De weddingplanner draagt de verantwoordelijkheid voor het hele traject, ook op de dag zelf.

Uiteraard betaal je alle uren die een weddingplanner hier in stopt, maar uit onze ervaring weten we dat dat de juiste investering is. Jij kunt je tijd aan andere zaken besteden en op die manier je weddingplanner volledig terug verdienen. Plus ook nog eens helemaal relaxed aftellen naar de grote dag, wat wil je nog meer? 

Mocht je nog op zoek zijn..

Wij zijn weddingplanners en organiseren bruiloften bij jouw in de achtertuin. We bieden bruidsparen de mogelijkheid alles uit handen te geven en te genieten van de voorbereiding en de dag zelf. Met een klein gespecialiseerd team aan weddingplanners, bloemisten en stylisten verzorgen wij alle facetten van jullie dag. 

Tips voor het organiseren van jullie bruiloft

 • Maak een globale planning. Hierin zet je wanneer je wat moet regelen. Voorkom dat jullie hoofd helemaal overloopt met informatie en geregel. Met een planning zal je gestructureerder werken. Om het je gemakkelijker te maken hebben wij dit al voor je gedaan in de vorm van een checklist, afvinken maar! Download de checklist hier.
 • Maak een fysieke of online map waarin je alle informatie, offertes, etc bewaard. Zo hoef je nooit meer te zoeken. Dit kan al door een mapje aan te maken in je mail.
 • Koop de Wij Gaan Trouwen – Scheurkalender. Zo tel je samen 365 dagen af naar de dag met:
  • Heel veel trouwinspiratie
  • Tips voor het organiseren van jullie bruiloft
  • Mooie qoutes
  • Gedichten & fotografie
  • Inzichten om de liefde voor jezelf en elkaar nog verder te laten groeien
  • Opdrachten voor een happily ever after!

Doe jezelf het cadeau of geef het als cadeau, het kan allemaal! Via www.wij-gaantrouwen. kun je jouw scheurkalender bestellen!

Wij willen jullie in ieder geval alvast een prachtige trouwdag wensen en veel plezier met alle voorbereidingen. En voel je uiteraard vrij om ons te berichten met je trouwdatum, mocht je nog op zoek zijn naar een Weddingplanner of Stylist.

No Comments

  Leave a Reply