Menu

de leukste live acts voor een onvergetelijke bruiloft

Jullie trouwdag is gepland. Een periode van alle voorbereidingen treffen is aangebroken. Eén van de belangrijke onderdelen die je niet wilt vergeten is live entertainment. Door verschillende elementen op de dag toe te voegen bepaal je de sfeer van jullie bruiloft! In deze blog benoemen we de leukste live acts voor een onvergetelijke bruiloft. Entertainment wat het verschil maakt. Alle onderdelen kun je boeken via Showbird. Een overzichtelijk platform met concrete foto’s en video’s per act, waar je altijd vindt wat je zoekt.

Zelfstandig trouwambtenaar

Een zelfstandig trouwambtenaar is net even anders dan een BABS van de gemeente. Zo stopt een zelfstandig trouwambtenaar meer werk in jullie verhaal, wat een ceremonie persoonlijk maakt. Zij leeft zich in in al jullie verhalen en kan dit op een passende manier vertellen aan jullie en jullie gasten.

Live muziek tijdens de Ceremonie
Hebben jullie een nummer met een speciale betekenis? Dan verdient deze ook een speciaal
moment op jullie huwelijksceremonie. Muziek kan jullie liefde onder woorden brengen en
kan tijdens de ceremonie daarom echt het verschil maken. Iedereen weet hoe emotioneel
het moment is dat de bruid aan komt lopen toch?

Een Akoestisch duo tijdens een ceremonie maakt het nét even wat bijzonderder dan een playlist van Spotify. Wil je live muziek liever niet alleen inzetten voor de paar nummers voor en tijdens de ceremonie? Vraag je act dan om ook tijdens het toost + taart moment te blijven spelen!

Kids corner

Nodigen jullie kinderen uit op jullie bruiloft? Zorg dan voor de bijpassende entertainment, zodat kinderen zichzelf kunnen vermaken. Denk aan bijvoorbeeld een goochelshow, een spelshow of lekker knutselen. Zo kunnen de ouders ook rustig genieten van jullie dag!

Feestavond

Al bij de eerste melodieën en de lekkere bas die door de ruimte galmt wordt het lastig om stil te blijven staan. Wil je een jazzband om lekker op te swingen of een feestband om de zaal op z’n kop te zetten? Met een feestelijke bruiloft band krijg je iedereen op de dansvloer. De juiste band of DJ geeft je trouwfeest precies de sfeer die jij wilt. Je zou ook de band kunnen afwisselen met een DJ. Zo komt nooit je feest stil te liggen.

Entertainment op je bruiloft

Eén van de makkelijkste manieren om de leukste live acts te boeken, is via boekingsplatform Showbird.com. Zij hebben een ruim aanbod aan bruiloft entertainment. Op de homepage vind je gelijk een mooi overzicht van acts per categorie.

Door de foto- en videocontent te bekijken van de potentiële acts krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Via de chatfunctie op ShowBird.com kom je gemakkelijk in contact met een artiest. Zo kun je elkaar van tevoren eerst beter leren kennen en alle gewenste zaken plus de kosten doorspreken. En heb je daarnaast nog vragen? Dan staat het team van ShowBird persoonlijk voor je klaar om je te helpen.

Kortom; Dit is dé dag dat jullie liefde voor elkaar vastgelegd wordt. Maak er een feestje van met de juiste vormen van entertainment!

No Comments

    Leave a Reply