Menu

PLAN JULLIE BRUILOFT MET WIJ GAAN TROUWEN- de SCHEURKALENDER!

Yes! Jullie zijn verloofd. Het aftellen naar jullie grote dag is begonnen. Er moet veel geregeld worden en dat gaat niet altijd vanzelf. Laten wij daar de juiste tool voor hebben! Maak kennis met Wij Gaan Trouwen – de Scheurkalender. Een scheurkalender die onmisbaar is bij het aftellen naar jullie onvergetelijke dag.

Wat houd de scheurkalender in?

De scheurkalender telt samen met jullie af naar de dag van de bruiloft. Het helpt jullie met het plannen van de grote dag en zal een geheugensteuntje zijn voor alles wat geregeld moet worden: van bruidstaart tot aan het versturen van de uitnodigingen. De kalender staat boordevol interessante trouwinspiratie om bijvoorbeeld leuke ideetjes op te doen voor de styling. Neem eens een kijkje op onze Instagram-pagina voor meer trouwinspiratie. Verder vind je leuke quotes, opdrachten om jullie relatie een boost te geven, love-insights en kleine verhaaltjes die jullie self-love en de liefde naar elkaar vergroot. Willen jullie ook samen aftellen tot jullie bruiloft? Bestel dan nu de Scheurkalender!

Het is zo leuk om bruidsparen te inspireren, maar ook praktisch te helpen in de voorbereiding op de dag, met behulp van deze scheurkalender!

Het idee

Wij, Willeke en Eline, de bedenkers en makers van dit product, werken als weddingplanners en stylisten. Wij houden ons dagelijks bezig met het organiseren van bruiloften en hebben daarom ook al enige ervaring opgedaan. Het leek ons leuk om bruidsparen te inspireren, maar ook praktisch te helpen in de voorbereiding op de dag, dus daarom hebben we deze scheurkalender gemaakt! Meestal ben je namelijk toch zeker wel een jaar bezig met het organiseren van je bruiloft… 😉

Launch Party

Een jaar na het idee hebben wij het eindproduct eindelijk in handen. Heel bizar, een jaar lang waren we bezig met de scheurkalender, wat toen nog een online document was. En nu, nu is het een fysiek product. Onze scheurkalender is gelanceerd! Alle reden voor het houden van een launch party bij ons op kantoor in Groningen. Vrijdagmiddag 1 oktober 2021 stroomde het kantoor vol met enthousiaste vrienden en familie. De scheurkalender werd goed ontvangen en uitgebreid bestudeerd. Tevens een mooi moment om gezamenlijk het glas te heffen op deze mijlpaal; De allereerste scheurkalender voor bruidsparen!

No Comments

    Leave a Reply